NUH
NUH YENİ

OKUL VE ÇEVRESİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ TOPLANTISI, VALİ AKTAŞ BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

GÜNDEM 03.11.2026 - 17:44, Güncelleme: 03.11.2026 - 17:44
 

OKUL VE ÇEVRESİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ TOPLANTISI, VALİ AKTAŞ BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

İlimizde okullarda emniyet ve asayişin temini, muhafazası ve trafik tedbirlerinin görüşüldüğü Okul ve Çevresi Güvenlik Tedbirleri Toplantısı, Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi.

Okul ve Çevresi Güvenlik Tedbirleri Toplantısına Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Dr. Olgun Öner, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şevket Avcı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Okan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Pehlevan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Arif Usta ve ilgili kurum yetkilileri katıldı. İlimiz eğitim, öğretimin güven ve huzur içerisinde sürdürülmesi için bir arada olduklarını vurgulayarak toplantı öncesi değerlendirmelerde bulunan Vali Aktaş, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin birer emanet olduğunu ve çalışmaların bu bilinçle, titizlikle yürütülmesi gerektiğini belirtti.  Konuşmaların devamında tüm birimlerin bu konuda tam bir koordinasyon sağlaması gerektiğinin altını çizen Vali Aktaş, toplantının hayırlı olması dileklerinde bulunup, katılım sağlayan herkese teşekkür etti.  TYP (Toplum Yararına Programlar) kapsamında okullarda görevlendirilecek personel alımı ile ilgili yapılan çalışmalara dair son durumu içeren bilgilendirme ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan sunumların ardından toplantı, katılımcılardan görüş ve önerilerin alınması akabinde değerlendirme ve istişarelerin yapılmasıyla sona erdi.  
İlimizde okullarda emniyet ve asayişin temini, muhafazası ve trafik tedbirlerinin görüşüldüğü Okul ve Çevresi Güvenlik Tedbirleri Toplantısı, Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi.

Okul ve Çevresi Güvenlik Tedbirleri Toplantısına Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Dr. Olgun Öner, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şevket Avcı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Okan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Pehlevan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Arif Usta ve ilgili kurum yetkilileri katıldı.

İlimiz eğitim, öğretimin güven ve huzur içerisinde sürdürülmesi için bir arada olduklarını vurgulayarak toplantı öncesi değerlendirmelerde bulunan Vali Aktaş, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin birer emanet olduğunu ve çalışmaların bu bilinçle, titizlikle yürütülmesi gerektiğini belirtti.

 Konuşmaların devamında tüm birimlerin bu konuda tam bir koordinasyon sağlaması gerektiğinin altını çizen Vali Aktaş, toplantının hayırlı olması dileklerinde bulunup, katılım sağlayan herkese teşekkür etti. 

TYP (Toplum Yararına Programlar) kapsamında okullarda görevlendirilecek personel alımı ile ilgili yapılan çalışmalara dair son durumu içeren bilgilendirme ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan sunumların ardından toplantı, katılımcılardan görüş ve önerilerin alınması akabinde değerlendirme ve istişarelerin yapılmasıyla sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelisabah.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.