NUH
NUH YENİ

“BAŞKANININ AYLARDIR UĞRAMADIĞI MECLİS KURŞUN ASKERLERİNE KALDI”

GÜNDEM 05.02.2025 - 12:17, Güncelleme: 05.02.2025 - 12:17
 

“BAŞKANININ AYLARDIR UĞRAMADIĞI MECLİS KURŞUN ASKERLERİNE KALDI”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Meclis oturumlarına katılmayan Hürriyet’e göndermede bulunarak, bitmek bilmeyen çöp sorununu yeniden gündeme getirdi.

Dokuzlar’ın açıklamaları şu şekilde; “Ayıptır, ayıp!Güçlü meclis, güçlü başkan diye milletten oy istediniz. Bizi çalıştırmıyorlar, verin yetkiyi gücü görün dediniz. İstediğinizi aldınız ama sonuç, kocaman bir sıfır. Güçlü meclis, güçlü başkan yerine güçlü meclis, daha çok tatil yaptınız. İzmit Belediye Başkanının aylardır uğramadığı meclis kurşun askerlerine kaldı. İş yok, icraat yok, bol bol boş muhabbet var. “KALDIRIMDA YÜRÜYEMEYENLER MİLLETE ÇÖP TOPLAMA DERSİ VERMEYE KALKIYOR” Ne büyük meseleymiş arkadaş! İzmit’in çöp sorunu olduğu gibi yerinde duruyor, dönüp bakmıyorlar. Yerine, kaldırımda yürüyemeyenler millete çöp toplama dersi vermeye kalkıyor. Yollar köstebek yuvası olmuş, çukurdan, çamurdan geçilmiyor. İlgi yok. Yıllar geçti, sokak hayvanları için bir tane barınak yapılmadı. Yollara yatıp, yenilenmesini engellediğiniz Cumhuriyet Parkı bile mezbelelik hale geldi. “CENAZELERİN İSMİ, YERİ, NEREDE TOPRAĞA VERİLECEĞİ GİBİ BİLGİLERİ ZATEN VARİYORUZ” Ama arkadaşlar cenazelerin aile bilgileri bize gelmiyor diye yaygara koparıyor. AK Parti dönemi başlayan cenazelere yemek hizmetini neden kestiklerini açıklamıyorlar da, özel muameleyi kendilerine hak görüyor. İnternet sitesinde cenazelerin ismi, yeri, nerede toprağa verileceği gibi bilgileri zaten var diyoruz; bir meclis üyesi çıkıyor, “Biz cami isminden cenazenin nerede olduğunu nasıl bileceğiz?” diyecek kadar şuursuz konuşabiliyor. Arkadaş, her gün 2-3 muhtarı arayıp, bu bilgileri almak çok mu zor? Yoksa aradığınız muhtar sizden mahallesi için bir hizmet bekler diye mi korkuyorsunuz!Ama korkunun ecele faydası yok Fatma Hanım. Kurşun askerlerinize teslim ettiğiniz bu güzel şehir size yeni bir seyahat hazırlıyor, merak etmeyin. Ama biletiniz tek yön olacak, bilginiz olsun. İyi gezmeler.        
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Meclis oturumlarına katılmayan Hürriyet’e göndermede bulunarak, bitmek bilmeyen çöp sorununu yeniden gündeme getirdi.

Dokuzlar’ın açıklamaları şu şekilde; “Ayıptır, ayıp!Güçlü meclis, güçlü başkan diye milletten oy istediniz. Bizi çalıştırmıyorlar, verin yetkiyi gücü görün dediniz. İstediğinizi aldınız ama sonuç, kocaman bir sıfır. Güçlü meclis, güçlü başkan yerine güçlü meclis, daha çok tatil yaptınız. İzmit Belediye Başkanının aylardır uğramadığı meclis kurşun askerlerine kaldı. İş yok, icraat yok, bol bol boş muhabbet var.

“KALDIRIMDA YÜRÜYEMEYENLER MİLLETE ÇÖP TOPLAMA DERSİ VERMEYE KALKIYOR”

Ne büyük meseleymiş arkadaş! İzmit’in çöp sorunu olduğu gibi yerinde duruyor, dönüp bakmıyorlar. Yerine, kaldırımda yürüyemeyenler millete çöp toplama dersi vermeye kalkıyor. Yollar köstebek yuvası olmuş, çukurdan, çamurdan geçilmiyor. İlgi yok. Yıllar geçti, sokak hayvanları için bir tane barınak yapılmadı. Yollara yatıp, yenilenmesini engellediğiniz Cumhuriyet Parkı bile mezbelelik hale geldi.

“CENAZELERİN İSMİ, YERİ, NEREDE TOPRAĞA VERİLECEĞİ GİBİ BİLGİLERİ ZATEN VARİYORUZ”

Ama arkadaşlar cenazelerin aile bilgileri bize gelmiyor diye yaygara koparıyor. AK Parti dönemi başlayan cenazelere yemek hizmetini neden kestiklerini açıklamıyorlar da, özel muameleyi kendilerine hak görüyor. İnternet sitesinde cenazelerin ismi, yeri, nerede toprağa verileceği gibi bilgileri zaten var diyoruz; bir meclis üyesi çıkıyor, “Biz cami isminden cenazenin nerede olduğunu nasıl bileceğiz?” diyecek kadar şuursuz konuşabiliyor. Arkadaş, her gün 2-3 muhtarı arayıp, bu bilgileri almak çok mu zor? Yoksa aradığınız muhtar sizden mahallesi için bir hizmet bekler diye mi korkuyorsunuz!Ama korkunun ecele faydası yok Fatma Hanım. Kurşun askerlerinize teslim ettiğiniz bu güzel şehir size yeni bir seyahat hazırlıyor, merak etmeyin. Ama biletiniz tek yön olacak, bilginiz olsun. İyi gezmeler.

 
 

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelisabah.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.