AK PARTİ İLÇE BAŞKANI YILDIRIM'DAN CHP İLÇE BAŞKANI AYDEMİR'E VERYANSIN

Ak Parti Dilovası ilçe Başkanı CHP İlçe Başkanı Kerem AYDEMİR'in yapmış olduğu paylaşıma adeta ateş püskürdü ve Paylaşımında şunları yazdı.

İŞTE İLHAN YILDIRIM'IN O PAYLAŞIMI:

Kamuoyuna Saygıyla

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem AYDEMİR isimli şahsın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı mesnetsizce ve ahlak dışı söylemler  ile şahsımı belediye Başkanımız Sn.Hamza Şayir’i ve ilçe yöneticilerimizi hedef alan açıklamalarını esefle kınıyorum.

Barış ve kardeşlik tohumlarının ekildiği güzel ilçemiz Dilovası’da şahsım ve teşkilatımızın her bir ferdi bugüne kadar ilçe menfaatlarinin kaybolduğu hiç bir işin altına imza atmamış aksine şiddetle karşı çıkmıştır.

Yaklaşık 13 yıllık süre içerisinde başta Büyükşehir belediyemizin destekleri doğrultusunda AK Parti belediyeciliği ile çehresi değişen ve değişmeye devam eden Dilovası bundan sonrada aynı anlayış ve hoşgörü ile büyümeye devam edecektir.

Partimiz kültürünün bir gereği olarak bizlerde her bir teşkilat mensubu olarak hangi siyasi anlayışa mensup olursa olsun Aslolan Dilovası’ndaki barış ve kardeşlik olduğu İçin hiç bir şahsı böylesine alçakca ithamlar ile zan altında bırakmadık.

CHP ilçe başkanının bu gerçek dışı iddalarını asla ve kat’a kabul etmiyor iddalarını ispata davet ediyorum.Söylediklerini ispatlamayan ALÇAKTIR ve toplum nazarında değersizdir.Saygılarımla

İlhan YILDIRIM
AK PARTİ DİLOVASI İLÇE BAŞKANI